Podcast

Podcast OCR-kontoret #2 – Forenings-OCR

I episode 2 af vores podcast OCR-kontoret har vi besøg af Bettina Langsted, som sammen med podcastens vært, Niklas Vinther Jakobsen, er træner i AB Tårnby OCR. Vi snakker om den uddannelse vi har gennemgået og om hvad et forenings-setup har af fordele og ulemper.

I vores snak kommer vi også ind på vores tanker om idrætsforeninger, De Olympiske Lege, officials og det amerikanske løb Spartan, der kommer til Odense i år. Vi diskuterer de forskellige dommersystemer, både herhjemme og udenlands.

Spartan tager en del tid at komme omkring, men det er også en stor nyhed for det danske OCR samfund, at verdens største løb ’kommer til byen’. Bettina har løbet Spartan i både Andorra og Berlin og sammenligner sine oplevelser med dette, med det forventede forløb på Stige Ø 10.-11. oktober 2020. God fornøjelse!

Spotify Episode #2

iTunes: https://podcasts.apple.com/dk/podcast/ocr-kontoret-2-forenings-ocr-og-spartan-i-dk-m-bettina/id1329233852?i=1000469017962&l=da

Vært:
Niklas Vinther Jakobsen (@ekstremsporten.dk)

Gæst:
Bettina Langsted (@bettinalangsted)

Smid hjertens gerne et 5-star review og en anmeldelse på iTunes og Facebook så alle de andre også ender med at høre om CrossFedt Ministeriet.

Støt os på 10’er med en skilling pr. episode https://crossfedtministeriet.10er.app/

—–

**Kapitler**

01:03 Præsentation af World OCR Coach Bettina Langsted
03.23 World OCR Coach uddannelsen
13:43 Foreninger, AB Tårnby & OCR – hvad og hvorfor?
32:35 Spartan til Odense
49:09 OCR festen 2020 og det danske community

**Noter**
Episoden er optaget inden udbruddet af coronavirus/COVID-19 i Europa. EM 2020 i Val di Fiemme, Italien, er aflyst, men EM 2021 er planlagt til at finde sted på denne lokalitet.  Flere danske løb er ligeledes aflyst eller udskudt. Hold jer opdateret her: https://www.ekstremsporten.dk/ocr-kalender/

Den stiftende generalforsamling i DOCRA som officielt idrætsforbund er ligeledes udskudt på ubestemt tid.

”AB Tårnby” Den officielle FaceBook side – Facebookside for foreningen AB Tårnby
AB Tårnby OCR – Lukket gruppe for medlemmer af OCR holdet.

**Links**
https://www.ekstremsporten.dk/
http://www.abtaarnby.dk/
http://www.docra.dk/

Leave Your Reply

Your email address will not be published.