Sådan overbeviser du din mor om at Formel 1 i KBH er en god idé

]Som motorsportsfan og i særdeleshed Formel 1-fan bliver man ofte mødt med skepsis. Det går helt fra ”Er det overhovedet sport?” til det mere moderate ”Det forurener.”
Nu vil en dansk gruppe med tidl. minister for videnskab, teknologi og udvikling Helge Sander og rigmand Lars Seier i spidsen få et Formel 1 Grand Prix til København. De koster 300 mio. kr. som de vil finde, og forhåbentlig få cirkusset forbi Langebro og omegn for en forlænget weekend. Skepsissen melder sig straks hos speltsegmentet og Politiken-læsere, som meget hellere vil have en Tour de France-start til byen for at brande sig com cykelby nr. 1.
Formel 1 kan dog noget helt andet: Her signalerer man udvikling, marked og globalt udsyn. Er en af dine bekendte skeptisk, så start med at sammenlign med NASA og rumvandringen. Formel 1 bidrager med udvikling af nye materialer, ny teknologi og ny software der med tiden finder vej til almindelige gadebiler. Samtidig er der massere af arbejdspladser i at tiltrække og ikke mindst fastholde et Grand Prix i hovedstaden. Bliver der fortsat spurgt ind til parkeringspladser og cykler, så taler du med Morten Kabell.

 

Leave Your Reply

Your email address will not be published.